Cantinos anmeldelse

d

Hver dag sker der en folkevandring fra Nærum Gymnasium til de tre pizzeriaer på hovedgaden. Pentagonets lokalredaktion har testet Cantinos dürümruller, for at finde ud af om eleverne blot går til dem på grund af beliggenheden, eller om det faktisk er på grund af produktet.

Af Mikkel Clausen Knudsen, 13. december 2013

Trods den billige pris på 30 kr. for en kebab og 35 kr. for kebab med sodavand, er kvaliteten i orden men dog ikke noget specielt. En standard dürümrulle kommer med kebabkød, salat og dressing, med mulighed for tomater, agurker, løg og chili. Det er en standard pakke, ligesom man får de fleste andre steder, men står ikke ud som noget ud over det sædvanlig. Sammenligner man Cantinos med Nærum Steakhouse, den direkte konkurrent til Cantinos, ser man en mindre kebab med mindre friske råvarer, og lavkvalitets chili hos Cantinos. Dog er forskellen på de to ikke særlig stor, og valget mellem dem er mest oplagt til præference eller vane. Kvaliteten er dog ikke altid ens hos de to konkurrenter, da de begge blander både chili og dressing selv. Alt i alt tilbyder Cantinos en solid dürüm, og selv om der er mindre varierende kvalitet, er det en solid pakke, der dog ikke er noget specielt.

Vores hold giver Cantinos:

Ekspertdommere Antal hjerter
Ekspertdommer nr. 1 5 af 6 hjerter
Ekspertdommer nr. 2 4 af 6 hjerter
Ekspertdommer nr. 3 4 af 6 hjerter
Ekspertdommer nr. 4 5 af 6 hjerter
Samlet 18 af 24 hjerter

En tanke omkring “Cantinos anmeldelse

  1. Fedt at i tager emnet op! Det er jo et af de helt store kontroverser på NAG. Dog må jeg sige, at jeg er lidt skuffet over, at i ikke anmelder andre pizzariaer end Cantinos, da i netop nævner at der findes tre i Nærum. Det svarer til at lave et forsøg om svingningstiden for et pendul, og så kun variere på pendulets længde; I ved at det er den eneste variabel der har betydning, ligesom i ved at Cantinos ubetvivlsomt har den bedste Dürumrulle. Men rent videnskabeligt kan man bare ikke være helt sikker, før man har prøvet at ændre på nogle af de andre variabler, og netop derfor burde I også have testet på minimum et andet pizzaria

Skriv en kommentar